Βιογραφικό Σημείωμα - CV

Ονομάζομαι Αναστάσιος (Τάσος) Δημητρίου, γεννήθηκα στην Αθήνα το 1975. Είμαι επαγγελματίας Οδηγός απο το 2000 σε μεγάλα οχήματα και χειριστής μηχανημάτων. Απο το 2010 είμαι Οδηγός Ταξί με υπηρεσίες Transfer.

Αγαπώ πολύ αυτή τη δουλειά γιατί μου αρέσει η καθημερινή επικοινωνία με τον κόσμο. Δέχομαι καθημερινά πολλές πληροφορίες και μηνύματα από τους πελάτες μου, παλαιούς και καινούργιους, νέους και ηλικιωμένους, χαμηλής, μέσης και ανώτερης οικονομικής κατάστασης  και μορφωτικού επιπέδου. Κοινός πολλαπλές επιλογές Target Group. Πληροφορίες γενικού περιεχομένου (οικονομικού, πολιτικού, κοινωνικού ) κλπ.

Οι υπηρεσίες που προσφέρω στους πελάτες μου θέλω και πιστεύω πως το καταφέρνω  να είναι υψηλού επιπέδου, σεβόμενος πάντα την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου για την ασφαλή μεταφορά τους. Ορμώμενος από αυτό και βλέποντας την ικανοποίηση στα μάτια των πελατών μου για την σωστή τους επιλογή καθώς και από τις ευχαριστίες τους και τα καλά τους λόγια με κάνουν να θέλω να γίνομαι ακόμα καλύτερος και με υψηλότερους στόχους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μου!

Αγαπημένο κομμάτι της δουλειάς μου δεν σας το κρύβω είναι οι εκδρομές / mini tours. Λατρεύω να κάνω ξεναγήσεις (όσο καλύτερα μπορώ, χωρίς να είμαι επαγγελματίας  ξεναγός ) και να γνωστοποιώ στους ξένους πελάτες μου την ιστορία της  Ελλάδας, τα όμορφα μνημεία της, τα μοναδικά μουσεία της και γενικότερα τις ομορφιές  της πατρίδας μου που είναι πάρα πολλές.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους πελάτες μου που συνεχίζουν να με εμπιστεύονται και να με στηρίζουν και όσο για εσάς τους νέους επισκέπτες της σελίδας μου, θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω και να προσφέρω και σε σας τις υπηρεσίες μου για την ευχάριστη και ασφαλή μεταφορά σας!

Αναστάσιος Δημητρίου,Επαγγελματίας Οδηγός

Tripadvisor Reviews